Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:55

11
بهمن
آیا پس از بوتاکس و فیلر می توان واکسن کرونا تزریق کرد؟

آیا پس از بوتاکس و فیلر می توان واکسن کرونا تزریق کرد؟

تنها توصیه ای که محققان به خانم ها دارند این است که تزریق واکسن را به خاطر زیبایی به تعویق نیندازید

به گزارش خراسان : کارهای زیبایی امروزه به بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی  برخی از زنان تبدیل شده است و معمولا بخشی از خانم‌ها به طور منظم برای زدن بوتاکس یا ژل های حجیم کننده که به فیلر شناخته می‌شود به دکتر زیبایی مراجعه می‌کنند و البته حالا که در دوران تزریق دوزهای دوم و سوم واکسن کرونا به سر می‌بریم بیشتر خانم‌ها به این فکر می‌کنند که آیا تزریق واکسن با بوتاکس و فیلر تداخل ندارد؟

 

بروز التهاب، قرمزی و تورم 

بر اساس مقالات و گزارش‌های آرشیو مجله پوست و زیبایی در مواردی بسیار نادر واکسن‌های ام‌آر‌ان‌ای MRNA با واکنش‌های التهابی ، قرمزی و تورم به تزریق‌های زیبایی مبتنی بر اسید هیالورونیک که رایج‌ترین نوع این فیلرهاست، مرتبط شده‌اند.

2 تا 3 هفته زمان فصله داشته باشد

گرگوری گرکو، رئیس انجمن جراحان پلاستیک آمریکا می‌گوید: «مردم باید دو تا سه هفته بین تزریق بوتاکس یا فیلر و واکسن کووید-۱۹ فاصله بگذارند تا از خطر تورم در نقاطی که بوتاکس یا فیلر تزریق شده ‌است، در امان بمانند.» توصیه شده بهتر است واکسن را به دلیل تزریق زیبایی به تعویق نیندازند و با زبانی ساده‌تر اولویت، تزریق واکسن باشد و بعد از طی شدن دوره اثربخشی واکسن که به عنوان مثال برای فایزر و مدرنا بعد از دو هفته است، جهت  تزریق زیبایی اقدام کنند.البته احتمال واکنش واکسن به بوتاکس و فیلر بسیار کم است.طبق گزارش اعلام شده ، فقط کمتر از یک درصد بیماران تورم مرتبط با واکسن را در مناطقی که فیلر تزریق کرده‌اند، تجربه می‌کنند.

برچسب ها: بوتاکس، عوارض واکسن، فیلر، تزریق ژل، ویروس کرونا، واکسن کرونا تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز