ایسنا نوشت: نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد: میزان مرگ و میر و احتمال بستری شدن افراد مبتلا به نارسایی کلیوی در بیمارستان در دوران همه گیری کووید-۱۹ بیشتر است.
محققان آمریکایی با بیان اینکه احتمال مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان در دوران همه گیری کووید-۱۹ برای افراد مبتلا به نارسایی کلیوی بیشتر است، اظهار داشتند: یافته های بدست آمده در این بررسی تایید کننده لزوم در اولویت قرار گرفتن این بیماران برای دریافت واکسن کروناویروس است.
محققان آمریکایی برای بررسی تاثیر بیماری کووید-۱۹ بر این بیماران به مطالعه اطلاعات آنان قبل و در حین همه گیری کووید-۱۹ پرداختند. این محققان دریافتند در فاصله ۲۲ مارس تا ۲۵ آوریل در میان بیمارانی که تحت دیالیز قرار گرفته بودند، میزان بستری شدن ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ بیشترین رقم بوده است.
همچنین خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در میان بیماران دیالیزی و بیماران پیوند کلیه از ۲۲ مارس تا ۴ جولای در مقایسه با سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ به ترتیب ۱۷ و ۳۰ درصد بیشتر بوده است.
محققان آمریکایی اظهار داشتند: این مطالعه نشان می دهد که تاثیر مرحله ابتدایی همه گیری بر بیماران دیالیزی و پیوند کلیه عمیق بوده است.
بیشتربخوانید:
چرا مردها سختتر کرونا میگیرند؟
کمردرد به علائم کرونا اضافه شد
علائم جدید کرونا ؛خوددرمانی ممنوع
دردهای شکمی و گوارشی از علائم جدید مبتلایان به ویروس کرونا
ارتباط نابویایی با بیماری کرونا
علائم کرونا تا چند ماه در بدن باقی میماند؟
علائم آنفلوانزا و کرونا چه تفاوتهایی دارند؟