Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 12 بهمن 1403 - 05:50

11
بهمن
سالاد هندوانه و فتا

سالاد هندوانه و فتا

180 گرم هندوانه و ½ خیار را به قطعات دلخواه خرد کنید و در یک کاسه با برگ های نعناع (که چند عدد را برای تزئین نگه دارید) بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در بشقاب سرو بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

 مواد لازم

 هندوانه

 180 گرم

 خیار

 نصف خیار

 نعنا

 ½ دسته

 روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

 پنیر فتا

100 گرم

لعاب بالزامیک

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

180 گرم هندوانه و ½ خیار را به قطعات دلخواه خرد کنید و در یک کاسه با برگ های نعناع (که چند عدد را برای تزئین نگه دارید) بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در بشقاب سرو بریزید. پنیر فتا، برگ های باقی مانده نعناع را خرد کنید و روی سالاد خود بریزید سپس لعاب بالزامیک را درست قبل از سرو به سالاد اضافه کنید و میل کنید.

بیشتربخوانید:

سالاد کرانچ + طرز تهیه

تعداد بازديد: 20 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز