تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
|
هندوانه |
180 گرم |
|
خیار |
نصف خیار |
|
نعنا |
½ دسته |
|
روغن زیتون |
1 قاشق غذاخوری |
|
پنیر فتا |
100 گرم |
|
لعاب بالزامیک |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
180 گرم هندوانه و ½ خیار را به قطعات دلخواه خرد کنید و در یک کاسه با برگ های نعناع (که چند عدد را برای تزئین نگه دارید) بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در بشقاب سرو بریزید. پنیر فتا، برگ های باقی مانده نعناع را خرد کنید و روی سالاد خود بریزید سپس لعاب بالزامیک را درست قبل از سرو به سالاد اضافه کنید و میل کنید.









