مواد لازم
کلم برگ قرمز...................200 گرم
کلم برگ سفید............100 گرم
فلفل دلمه ای قرمز.....................یک عدد
فلفل دلمهاي نارنجي.....................يك عدد
کشمش پلوئی ...................... 50 گرم
تخمهي آفتاب گردان................... 3 قاشق غذاخوري
پسته شامی بو داده و پوست گرفته.....................100 گرم
جعفری ریز خرد شده.................3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس سالاد
روغن آفتاب گردان......................یک چهارم پیمانه
سرکه................3 قاشق غذاخوری
ماست معمولی.......................3 قاشق غذاخوری
سس خردل...............یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل.................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
اسکالپ میگو
طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه
روشتهیه
کلم برگ ها را با خلال کن خلال کنید. فلفل دلمه ایها را ریز خرد کنید .
آب را جوشانده ، کشمش پلوئی را درون آن 5 دقیقه نرم کرده ، داخل دستمال آشپزخانه کاملاَ خشک کنید.پسته شامی را درشت خرد کنید . (هر یک لپه دو نیم شود). مقداری از جعفری خرد شده را نگه داشته ، همه ی مواد سالاد را کاملاَ با هم مخلوط کنید. مواد سس را در کاسه ی کوچکی مخلوط هم کرده و روی سالاد بریزید.سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف درب بسته ، در یخچال خنک کنید تا دانه های آفتاب گردان و پسته شامی هم کمی نرم شوند. موقع سرو کردن سالاد را کاملاَ زیر و رو کرده ، طعم آنرا از نظر نمک ، فلفل و سرکه بچشید و اگر لازم است آنها را میزان کنید. اگر سالاد از نظر سس خشک است مقدار کمی روغن اضافه نمائید. جعفری را روی آن بپاشید و از طعم استثنایی آن لذت ببرید.