Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 11:46

13
بهمن
طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه

طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش یامی شف، سالاد ازمه ترکیه یک پیش غذای خوشمزه  است که در کنار کباب سرو می‌شود. این سالاد را باید در فصل تابستان با گوجه فرنگی‌های رسیده و کاملا مطبوع و در دمای اتاق سرو نمایید.

این سالاد لذیذ را تهیه نموده و از خوردنش لذت ببرید.


مواد مورد نیاز سالاد ازمه ترکیه‌ای

یک ظرف سالاد مناسب برای ۴ نفر

گوجه فرنگی قرمز و رسیده..................... ۶ عدد

فلفل دلمه‌ای................. ۵ عدد (رنگی)

سیر................ ۴ حبه

پیاز............... ۱ عدد

جعفری................ ۱ دسته

نعناع تازه................... ۱ بسته کوچک یا ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک

پودر فلفل قرمز.................... ۱ قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی.................. ۲ قاشق غذاخوری بزرگ

شربت انار ...............۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون حدود.................... ۴-۵ قاشق غذاخوری

آب نصف لیمو

نمک و فلفل


 

طرز تهیه:

نکته! شما می‌توانید سالاد را مطابق با سلیقه خود تغییر دهید، اگر فلفل دلمه‌ای را دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید. اگر شربت انار ندارید می‌توانید درست کنید و اگر تمایل دارید مقدار سیر را کاهش دهید.

سبزیجات را آماده کنید. ابتدا گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید، آن‌ها را به چند تکه تقسیم کنید و قسمت زرد رنگ آن را جدا نمایید. پیازچه و فلفل‌ها را به چند تکه خرد کنید. جعفری و نعنا را بشویید و همه را درون میکسر بریزید.

در صورتی که میکسر ندارید می‌توانید آن‌ها را با رنده درشت رنده کنید.

پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب لیمو، شربت انار، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید. سیر را ریز رنده کرده و همه چیز را مخلوط کنید تا یک پوره بدست آورید، کنار بگذارید.

میکسر را روشن کرده تا سبزیجات ریز خرد شوند خیلی زیاد مخلوط نکنید، سبزیجات نباید خیلی ریز شوند مخلوط پوره را اضافه کنید و کمی بیشتر ترکیب کنید.

سالاد را داخل یک کاسه بگذارید و مزه دار کنید. در صورت دلخواه می‌توانید آب لیمو بیش تری اضافه کنید بگذارید حداقل ۱ ساعت برای رسیدن به بهترین طعم در یخچال استراحت کند تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند و بعد نوش جان کنید.

این سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است و بسیار کم کالری توصیه میکنم حتما این سالاد خوشمزه رادرست کنید معمولا برای کسانی که می‌خواهند لاغر شوند خوردن سالاد توصیه می‌شود.

برچسب ها: سالاد، غذاهای ترکیه ای تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز