اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
کوسکوس یک چهارم پیمانه
آب گوجهفرنگی 180 میلیلیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
خیارشور خرد کرده یکسوم پیمانه
زیتون خرد کرده یکسوم پیمانه
فلفلدلمهای رنگی خردکرده سهچهارم پیمانه
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد کوسکوس
کوسکوس را در آب گوجهفرنگی بخیسانید.
آنگاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمهایها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.
حالا مواد فراهم کرده را در قالبی مناسب به گنجایش 500 میلیلیتر ریخته و یک شب در یخچال نگه دارید.
اینک در هنگام سرو سالاد را در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
یادآوری
* کوسکوس نوعی بلغور فرآوری شده میباشد که پس از خیساندن و یا پختن، نرم و قابل استفاده میشود.
* میتوانید از قالبهای کوچک یکنفره نیز برای سرو این سالاد استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: