Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:37

8
مرداد
سالاد‌ کوسکوس

سالاد‌ کوسکوس

کوسکوس را در آب گوجه‌فرنگی بخیسانید. آن‌گاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمه‌ای‌ها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

کوسکوس                             یک چهارم پیمانه

آب گوجه‌فرنگی                     180 میلی‌لیتر

نمک و فلفل                         به میزان لازم

خیارشور خرد کرده                یک‌سوم پیمانه

زیتون خرد کرده                    یک‌سوم پیمانه

فلفل‌دلمه‌ای رنگی خرد‌کرده    سه‌چهارم پیمانه

جعفری خرد کرده                 1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                        3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه سالاد‌ کوسکوس 

کوسکوس را در آب گوجه‌فرنگی بخیسانید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمه‌ای‌ها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.

حالا مواد فراهم کرده را در قالبی مناسب به گنجایش 500 میلی‌لیتر ریخته و یک شب در یخچال نگه دارید.

اینک در هنگام سرو سالاد را در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

یادآوری

* کوسکوس نوعی بلغور فرآوری شده می‌باشد که پس از خیساندن و یا پختن، نرم و قابل استفاده می‌شود.‌

* می‌توانید از قالب‌های کوچک یکنفره نیز برای سرو این سالاد استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سالاد لوبیا سبز و قارچ

سالاد بادمجان

سالاد فنجانی کاهو و مرغ

سالاد میوه و سبزیجات تازه

سالاد گرم مرغ و نارگیل

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

آموزش انواع سالاد - جلد اول

آموزش انواع سالاد - جلد دوم

 

برچسب ها: سالاد، آشپزباشی، زندگی آنلاین، سالاد بلغور، سالاد‌ کوسکوس، دستور تهیه سالاد‌ کوسکوس، روش تهیه سالاد‌ کوسکوس تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز