Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:12

14
بهمن
پودینگ اسفنجی به و گلابی

پودینگ اسفنجی به و گلابی

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید. گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 6 نفر 

کمپوت گلابی                          2 قوطی (مجموعا 825 گرم)

به پوست کنده و خرد کرده         800گرم

شکر                                      2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                2 عدد

شکر (اضافی)                         75 گرم

آرد                                        4 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر                            یک چهارم قاشق چایخوری

نشاستۀ ذرت                          2 قاشق سوپخوری

روش تهیه پودینگ اسفنجی به و گلابی

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید.

آن گاه گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.

سپس آب گلابی، به و 2 قاشق سوپخوری شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نرم شود.

در این میان گلابی ها را خرد کنید و درون به بریزید.

حالا مخلوط به و گلابی را بین قالب های نسوز تقسیم کنید و بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شوند.

اکنون شکر (اضافی) را کم کم درون تخم مرغ‌ها بریزید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود.

آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد، بیکینگ پودر و نشاستۀ ذرت را به تخم مرغ های همزده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.

اینک مایۀ فراهم کردۀ کیک را روی میوه ها بریزید و پودینگ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

قبل از سرو روی پودینگ پودر شکر بپاشید.

یادآوری

* می توانید این پودینگ را در قالب نسوز به گنجایش یک لیتر و 750 میلی لیتر (7 پیمانه)نیز تهیه کنید.

* در صورت دلخواه می توانید از میوه هایی چون سیب هلو و زرد آلو نیز برای تهیۀ این پودینگ استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پودینگ خرما

پودینگ موز

پودینگ سیب و کارامل

 

برچسب ها: شیرینی پزی، پودینگ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، پودینگ اسفنجی به و گلابی، پودینگ اسفنجی، پودینگ به، پودینگ گلابی تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پودینگ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز