افسانه ظروفی
مواد لازم برای 6 نفر
کمپوت گلابی 2 قوطی (مجموعا 825 گرم)
به پوست کنده و خرد کرده 800گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر (اضافی) 75 گرم
آرد 4 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
نشاستۀ ذرت 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پودینگ اسفنجی به و گلابی
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید.
آن گاه گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.
سپس آب گلابی، به و 2 قاشق سوپخوری شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نرم شود.
در این میان گلابی ها را خرد کنید و درون به بریزید.
حالا مخلوط به و گلابی را بین قالب های نسوز تقسیم کنید و بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شوند.
اکنون شکر (اضافی) را کم کم درون تخم مرغها بریزید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود.
آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد، بیکینگ پودر و نشاستۀ ذرت را به تخم مرغ های همزده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.
اینک مایۀ فراهم کردۀ کیک را روی میوه ها بریزید و پودینگ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
قبل از سرو روی پودینگ پودر شکر بپاشید.
یادآوری
* می توانید این پودینگ را در قالب نسوز به گنجایش یک لیتر و 750 میلی لیتر (7 پیمانه)نیز تهیه کنید.
* در صورت دلخواه می توانید از میوه هایی چون سیب هلو و زرد آلو نیز برای تهیۀ این پودینگ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: