Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:40

22
اسفند
مینی کیک های بادام و پسته

مینی کیک های بادام و پسته

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسول های کاغذی بپوشانید. آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 15-20 عدد 

بادام آسیاب کرده                      165 گرم

پودر شکر                                 125 گرم

کره                                         125 گرم

کرۀ پسته                                 20 گرم

تخم مرغ                                   4 عدد

رزبری یا آلبالو                             125 گرم

پسته و بادام خردکرده برای تزئین   به میزان لازم

روش تهیه مینی کیک های بادام و پسته

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسول های کاغذی بپوشانید.

آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.

سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.

حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.

اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.

اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید  و سه چهارم از حجم قالب ها را با این مایه پر کنید.

آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.

حالا کیک ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید.

مینی کیک های بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مینی کاپ کیک نوتلا

مینی‌کیک‌های شیر عسلی

مینی‌کیک هویج و کرم پنیر

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، شیرینی نوروزی، زندگی آنلاین، مینی کیک، شور و شیرین، مینی کیک بادام و پسته تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مینی کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز