افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 15-20 عدد
بادام آسیاب کرده 165 گرم
پودر شکر 125 گرم
کره 125 گرم
کرۀ پسته 20 گرم
تخم مرغ 4 عدد
رزبری یا آلبالو 125 گرم
پسته و بادام خردکرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه مینی کیک های بادام و پسته
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسول های کاغذی بپوشانید.
آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.
سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.
حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.
اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.
اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و سه چهارم از حجم قالب ها را با این مایه پر کنید.
آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.
حالا کیک ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید.
مینی کیک های بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
مینی کاپ کیک نوتلا
مینیکیکهای شیر عسلی
مینیکیک هویج و کرم پنیر