عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 10-12 عدد
تخم مرغ ١ عدد درشت
شكر ١10 گرم
روغن مایع ٥٠ میلى لیتر
ارده ٤٠ گرم
عسل ٢٥ گرم
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
آرد ١٥٠ گرم
پودركاكائو ١٥ گرم
بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری
بیكینگ سودا ١ قاشق چایخوری
نمك یک هشتم قاشق چایخوری
آب انار ٨٠ میلى لیتر (یکسوم پیمانه)
روش تهیه كاپ کیك انار و ارده
فر را با دماى ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای كاپ كیك را با کپسولهای كاغذی بپوشانید.
آنگاه تخم مرغ و شكر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن مایع، ارده، عسل و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده موادخشك را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.
اکنون مایه به دست آمده را در کپسولهای کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسولها را خالی نگه دارید.
کاپ کیکها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانههاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کاپکیک زردآلو و هویج
کاپکیک گلهای رز
کاپکیک سورپرایز انار
کاپکیک موز
کاپکیک با کرم بادامزمینی
کاپکیک نوتلا