مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای تعداد 10 عدد
کره نرم شده 90 گرم
شكر دانه ریز 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
بيكينگ پودر یک و یک چهارم قاشق چايخوري
نمك 1 پینچ
آرد 180 گرم
شیر 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
شکلات چیپسی 120 گرم
سس كارامل برای تزئین 2 قاشق سوپخوري
شکلات چیپسی برای تزیین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم بادام زمینی
کره نرم شده 125 گرم
کره بادام زمینی 125 گرم
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر 280 گرم
شیر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه کاپ کیک با کرم بادام زمینی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد تخم مرغها را یکی یکی به آن بيفزاييد.
سپس وانیل، مواد خشک، شیر و شکلات چیپسی را به آن اضافه كنيد و مایه فراهم کرده را در کپسولهای کاغذی بریزید.
حالا کاپکیکها را به مدت تفریبی 20 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اکنون کاپکیکها را با کرم بادام زمینی، سس كارامل و شکلات بیارائید.
روش تهیه کرم بادام زمینی
کره و کره بادام زمینی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه وانیل و پودر شکر را به آن بيفزائيد.
سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین