Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:52

7
اسفند
كيك با شيره انگور و سس كارامل

كيك با شيره انگور و سس كارامل

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید. تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای 12 نفر 

تخم مرغ                                     ٤ عدد

وانیلین                                        یک چهارم قاشق چایخوری

شكر                                           ٢ قاشق سوپخوری

شیره انگور                                   ٣٠٠ گرم

آب جوش                                      ١٢٥ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

روغن مایع                                     ١٣٥ میلی لیتر(یک دوم پیمانه+ 2 قاشق چایخوری)

آرد                                              ٣٠٠ گرم

بیكینگ پودر                                    ٢ قاشق چایخوری

پودر دارچین                                    ١ قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                                    ١ قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده                             ٧٠ گرم 

مواد لازم برای تهیه سس كارامل

شكر                                            ١٥٠ گرم

كره                                              ٥٠ گرم

خامه صبحانه                                 ١٢٠ گرم

روش تهیه كیك با شیره انگور و سس كارامل

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.

تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد شیره انگور را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آب‌جوش را کم کم به این مایه افزوده و به همزدن ادامه دهید.

حالا روغن مایع را نیز اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و زنجفیل را در دو نوبت به مایه فراهم کرده بیفزائید و بعد گردو را نیز درون آن بریزید.

اینک مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

حالا کیک را با سس کارامل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

روش تهیه سس كارامل

شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه کره و خامه را به آن بیفزائید و سس را چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک شکلاتی زردآلو

کیک به و هل

کیک گردو و قهوه

کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

کیک لبو

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: روش تهیه کیک، سس کارامل، آشپزباشی، دستور تهیه کیک، زندگی آنلاین، شور و شیرین، كيك با شيره انگور، کیک با سس کارامل تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز