Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:26

3
آذر
کیک گردو و قهوه

کیک گردو و قهوه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر و قهوه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

کره نرم شده                             175 گرم

شکر قهوه‌ای روشن                    175گرم

پودر قهوه فوری                          1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده                          3 عدد

آرد                                          175 گرم

بیکینگ‌پودر                               یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک                                       یک هشتم قاشق چایخوری 

مواد لازم کرم قهوه

کره نرم شده                            110 گرم

پودر شکر الک کرده                    225 گرم

پودر قهوه فوری                         2 قاشق چایخوری

گردوی برشته و خرد کرده            80 گرم

روش تهیه کیک گردو و قهوه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره، شکر و قهوه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و مخلوط سازید.

سپس مایه فراهم کرده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

اکنون کیک‌ها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

اینک روی یکی از کیک‌ها‌ کرم قهوه بمالید و گردو  بپاشید.

آن‌گاه کیک بعدی را رویش بگذارید و باقیمانده کرم قهوه را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار (شماره M1 یا D2) بریزید.

سپس کیک را با گل‌هایی از کرم قهوه و گردو بیارائید. حالا کیک را برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید.

روش تهیه کرم قهوه 

کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

سپس قهوه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، دستور تهیه کیک، کیک گردو، کیک خانگی، شور و شیرین، کیک گردو و قهوه، کیک قهوه، کرم قهوه تعداد بازديد: 1084 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز