مترجم : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : این پودینگ برنج نیمه معطر و کرمی ، رویه ای از کاستارد ( ترکیبی از تخم مرغ و شیر نارگیل ) دارد و بهتر است گرم سرو شود. حتی طعم آن در روز بعد نیز عالی خواهد بود.
مواد لازم و ترکیبات:
100 گرم برنج دانه کوتاه
2 قاشق غذاخوری شکر خرما
1 عدد هل دو نیم شده
300 میلی لیتر شیر نارگیل
150 میلی لیتر آب
3 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر شیر نارگیل غلیظ
1 ½ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
میوه تازه برای سرو
ورقه های نارگیل شیرین و برشته برای تزیین
بیشتربخوانید:
پودینگ تیرامیسوی دورنگ
طرز تهیه:
برنج و شکر خرما را داخل قابلمه ای بریزید. دانه های هل را از پوست آن خارج کنید و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید. آب و شیر نارگیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.محتویات قابلمه را حرارت دهید تا به جوش آیند. آنها را هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را کم کرده و اجازه دهید که برنج با درب باز حدود 20 دقیقه بپزد تا نرم شود و تقریبا بیشتر آب آن جذب شود. گاهی آن را هم بزنید.برنج پخته را باقاشق در ظرف یا قالب های مخصوص فر بریزید و سطح برنج را صاف کنید. قالب ها را در یک سینی نیمه گود فلزی مخصوص فر بچینید و داخل سینی به قدری آب بریزید که تا نیمه ی قالب ها بالا بیاید.تخم مرغ ها را با شیر نارگیل غلیظ و شکر دانه ریز خوب هم بزنید و با قاشق روی برنج بریزید. روی قالب ها را با فویل پوشانده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا مواد سفت شوند.پودینگ برنج را با ورقه های نارگیل شیرین شده تزیین کرده و سرد یا گرم همراه با انواع میوه های تازه سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر پانانات با پاناکوتا
پودینگ برنج با کارامل