تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شکر................... 150 گرم
زردة تخممرغ................ 4 عدد
نشاستة ذرت................ 20 گرم
شیر................. 1 لیتر (4 پیمانه)
قهوة فوری.................... 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ یا شیری (رنده کرده) ...................80 گرم
پنیر ماسکار پونه.................. 350 گرم
پودر کاکائو برای تزئین............... به میزان لازم
شکلات رنده کرده برای تزئین............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
شکر، زردة تخممرغها، نشاستة ذرت را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. آنگاه شیر و قهوه را افزوده و مخلوط کنید. سپس این مایه را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و کرم را دو قسمت کنید. به یک قسمت شکلات رنده کرده و نیمی از پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید و باقیماندة پنیر را به قسمت دیگر کرم افزوده و هم بزنید. اکنون هر دو رنگ پودینگ را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با پودر کاکائو و شکلات رنده کرده بیارائید. پودینگ را قبل از مصرف 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تیرامیسو ؛ برای کسانی که عاشق طعم قهوه اند