برای تزئین و مزه دار کردن پاناکوتا میتوانید از گزینههای بسیاری از جمله آجیل، میوه، پودر دارچین یا هر چیز دیگری که مطابق میل شماست استفاده کنید و همین مسئله است که پاناکوتا را به یک دسر فوقالعاده و هیجان انگیز تبدیل کرده است.
بیشتر بخوانید:
پاناکوتای خرمالو؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای آخر پاییز
مواد لازم برای تهیه پانانات
پاناکوتا کالهیک عددژلاتین ۱۰ گرم کیک اسفنجی ۳۰۰ گرم گردو خرد شده یک چهارم فنجان خلال بادام نصف فنجان شکر۱۰۰ گرم خامه فرا دما ۱۵۰ گرم کره ۵۰ گرم
طرز تهیه :
مرحله اول
پاناکوتا را به صورت قالبی از جعبه خارج کنید و دو اسلایس از آن ببرید و داخل یک قابلمه که روی حرارت گذاشتهاید بریزید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا کامل آب شود. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
کیک اسفنجی را پودر کنید و آن را درون یک کاسه بریزید و مخلوط پاناکوتا و ژلاتین را درون آن بریزید و خوب هم بزنید.
یک ورق روغنی را درون یک ظرف بگذارید و مخلوط به دست آمده را روی آن بریزید و با چاقو روی سطح ظرف پخشش کنید و روی آن را صاف کنید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
گردوهای خرد شده و خلال بادامها را درون یک تابه بریزید و آنها را کمی تفت دهید.
درون یک تابه دیگر شکر را بریزید و بعد از اینکه شکرها به حالت کاراملی در آمد خامه و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه و کره آب شوند و سپس این مخلوط را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
مخلوط پاناکوتا را از یخچال خارج کنید و مخلوط شکر و خامه و کره را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس گردوها و خلال بادامها را روی آن بریزید و باز هم برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و به ظرف سروتان انتقال دهید و از خوردن آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوهای
طرز تهیه باسلوق انار؛ یک دسر یلدایی خوشمزه