پودینگ برنج با کارامل
مواد لازم :
برنج .................................۱۲۰ گرم
شیر .................................۵۰۰ میلی لیتر
شكر..................................۱۲۰ گرم
آرد ذرت..................................۱ قاشق سوپ خوری
زرده ی تخم مرغ......................۱ عدد
پوست لیموی رنده شده .........۱ قاشق چایخوری
آب لیمو................................۱ قاشق چایخوری
خامه................................۱۵۰ گرم
پودر ژلا تین..........................۱ قاشق سوپ خوری
شكر ................................۵۰ گرم
خلا ل بادام .......................۵۰ گرم
كره.....................................۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
برنج را كاملا بشوئید و به مدت ۳ ساعت خیس كنید. بعد آن را در قابلمه ای بریزید و شیر و شكر به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد تا برنج كاملا پخته و نرم شود. سپس آرد ذرت را با كمی شیر سرد و زرده ی تخم مرغ مخلوط كنید و به مخلوط شیر و برنج بیفزائید و پس از چندین جوش، از روی حرارت بردارید. آنگاه پوست لیمو و آب لیمو را اضافه كنید و بعد از سرد شدن، خامه و ژلا تین را به آن بیفزائید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا سفت شود. حالا در تابه ای ۵۰ گرم شكر را بریزید و حرارت دهید تا طلا ئی رنگ شود. سپس بادام و كره را اضافه كنید و زمانی كه كارامل شد، روی پودینگ كه از یخچال درآورده اید– بریزید و میل كنید.
نكته: اگر ژلا تین به صورت ورق بود آن را داخل آب سرد می گذاریم تا نرم شود و به طریق بن ماری حل می كنیم. اگر به صورت پودر بود با ۳ قاشق سوپ خوری آب مخلوط و به طریق بن ماری (روی بخار آب) آن را آماده می كنیم.