Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:16

29
خرداد
طرز تهیه کلوچه زعفرانی ؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه کلوچه زعفرانی ؛ ساده و خوشمزه

در دورهمی‌های خانوادگی هیچ چیز به اندازۀ چای نمی‌چسبد. ما ایرانی‌ها معمولا عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و کلوچه بخوریم. چای و کلوچه یک میان‌وعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است

در دورهمی‌های خانوادگی هیچ چیز به اندازۀ چای نمی‌چسبد. ما ایرانی‌ها معمولا عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و کلوچه بخوریم. چای و کلوچه یک میان‌وعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است که تقریباً برای همۀ ما دلچسب است و از آن استقبال می‌کنیم.

بیشتربخوانید:

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

 
 
 

چگونه کلوچه زعفرانی ساده و خوشمزه درست کنیم؟

 

 

چه بهتر که خودمان بتوانیم در خانه انواع شیرینی و کلوچه‌های متنوع، سالم، ارزان و بدون مواد نگهدارنده و افزودنی‌های شیمیایی درست کنیم و در کنار هم نوش‌جان کنیم.

کلوچۀ زعفرانی یکی از انواع کلوچه‌های سنتی و خوشمزۀ ایرانی است است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. برای درست کردن این کلوچۀ خوشمزه با ما همراه باشید. 

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

 روغن جامد یا کره: ۱/۲ پیمانه

وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک: نوک قاشق چای خوری

کشمش: اختیاری

شکر: ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری

 زعفران دم‌کردۀ غلیظ: ۲  قاشق غذاخوری

بیشتربخوانید:

دستور تهیه کلوچه خرمایی

 

 

 

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا درون یک کاسۀ مناسب تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می‌کنیم، سپس با همزن دستی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا بافت مواد روشن و کش‌دار شود.

مرحلۀ دوم:

سپس مقداری زعفران به مواد اضافه می‌کنیم و بعد روغن را اضافه کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم.

مرحلۀ سوم:

بکینگ پودر و آرد الک شده را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر باید در سه مرحله الک شود. اگر دوست داشتیم کشمشی باشد، آن را به خمیر اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب می‌کنیم.

مرحلۀ چهارم:

حالا بر روی خمیر سلفون می‌کشیم و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند و چسبندگی آن از بین برود.

 بیشتربخوانید:

کلوچه های نارگیلی

 

 

 

مرحلۀ پنجم:

دست‌های خود را کمی چرب کنید و از مواد بردارید و کمی گرد و پهن کنید. داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و با چنگال روی خمیر خط ایجاد کنید. در ادامه روی کلوچه‌ها را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. برای پخت بدون فر نیز داخل تابه قرار دهید و درب تابه را بسته و روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا کلوچه پخته شود. بعد از سرد شدن کامل از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

نکته: برای رومال یک زردۀ تخم‌مرغ را به همراه کمی دارچین و زعفران مخلوط کنید و کنار بگذارید.

برچسب ها: کلوچه، زعفران، کشمش، وانیل، طرز تهیه کلوچه، کلوچه خانگی، کلوچه سنتی تعداد بازديد: 140 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز