Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:19

14
شهریور
دستور تهیه کلوچه خرمایی

دستور تهیه کلوچه خرمایی

در این مطلب طرز تهیه کلوچه خرمایی آموزش داده شده است.

امروز براتون دستور تهیه کلوچه خرمایی رو گذاشتم. علت گذاشتن این پست این بود که خرما یک ماده غذایی بسیار مهم برای سلامت بدن هست و عده‌ای از افراد تمایل زیادی به خوردن خرما ندارند، ولی اگر تغییری در سرو آن انجام دهیم نظرشان شاید عوض شود.

 

مواد لازم برای برای خمیر کلوچه:

شیر ..............۱ پیمانه

تخم مرغ.............. ۲ عدد

روغن مایع.............. ۵۰ گرم

کره............ ۵۰ گرم

شکر........... ۱/۲ پیمانه (معادل ۱۰۰ گرم)

آب ولرم.............. ۱/۴ پیمانه

خمیر مایه ..............۲ قاشق چایخوری (معادل ۷ گرم)

پودر هل............... ۱ قاشق چایخوری

نمک ...........۱/۲ قاشق چایخوری

آرد ...............۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم

 

 بیشتربخوانید:

کلوچه های نارگیلی

 

 

مواد لازم برای داخل کلوچه

خرما بدون هسته............... ۳۰۰ گرم

پودر هل ...............۲ قاشق چایخوری

پودر دارچین.............. ۲ قاشق چایخوری

جوز هندی............... ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر گردو................ ۵۰ گرم

آب............. ۱/۲ پیمانه

 

 بیشتربخوانید:

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

 

 مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ.............. ۱ عدد

شکر................ ۱ قاشق چایخوری

آب جوش................ ۱ قاشق چایخوری

پودر زعفران........... به میزان لازم

 

 

مرحله اول: آماده کردن خمیر مایه
ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر، خمیر مایه و آب ولرم (به حدی که گرم باشد، اما انگشت را نسوزاند) را مخلوط می‌کنیم و روی آن را می‌پوشانیم. ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا عمل بیاید.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر کلوچه خرمایی
در فاصله عمل آمدن خمیر مایه شیر ولرم، کره ذوب شده سرد، روغن مایع، تخم مرغ و شکر را داخل یک ظرف مناسب ریخته و با چنگال مخلوط کنید. آرد، نمک و هل را سه بار الک می‌کنید و کنار بگذارید. وقتی خمیر مایه عمل آمد و حجمش دو برابر شد، آن را به مواد مایع اضافه کنید. در ادامه ۳/۴ آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به خمیر تبدیل شود. مابقی آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید و به یک کاسه چرب شده منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت و نیم در جای گرمی قرار دهید تا خمیر کلوچه خرمایی ور بیاید و حجم آن دو برابر شود

منبع: شبکه آشپزی

برچسب ها: خرما، کلوچه خرمایی، کلوچ، طرز تهیه کلوچه خرمایی تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز