افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 عدد
آرد مخصوص نان 150 گرم
آب ولرم 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
مایه خمیر خشک یکچهارم قاشق چایخوری
آرد نان (اضافی) 225 گرم
آرد نول 110 گرم
شیر خشک یک و یکدوم قاشق سوپخوری
نمک یکدوم قاشق چایخوری
مایه خمیر خشک (اضافی) 1 قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 1 عدد
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
کره خرد کرده 50 گرم
کره آبکرده 100 گرم
شکر 75 گرم
مواد لازم میانی
کره نرم شده 125 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
نارگیل 50 گرم (دوسوم پیمانه)
شیر خشک 25 گرم
روش تهیه کلوچه های نارگیلی
آرد، آب ولرم و مایه خمیر (یکچهارم قاشق چایخوری) را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه روی کاسه را بپوشانید و آن را 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس آن را یک شب در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف یک ساعت در دمای محیط قرار دهید.
حالا آرد نان (225 گرم)، آرد نول، شیر خشک، نمک، مایه خمیر (1 قاشق چایخوری)، تخممرغ، شکر و آب (80 میلیلیتر) را در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و مواد را با همزن برقی مخصوص نان هم بزنید.
اکنون مایه خمیری را که از شب قبل فراهم کردهآید به خمیر بیفزائید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
اینک کره خرد کرده را کمکم به خمیر اضافه کنید. آنگاه خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم در جای گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود.
در این میان مواد میانی نارگیلی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا قالب 12تایی بزرگ مافین را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید (میتوانید از کپسولهای کاغذی نیز استفاده کنید).
اکنون خمیر کلوچه را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و مایه نارگیلی را رویش صاف کنید.
مراقب باشید که از اطراف خمیر 2 سانتیمتر خالی بماند.
اینک خمیر را رول کنید و بعد به 12 قسمت مساوی برش دهید و هر تکه را در قالب بگذارید (قسمت برشخورده بالا باشد).
روی خمیرها را با سلفون چربکرده بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمشان زیاد شود.
آنگاه روی خمیرها کره آبکرده بمالید و شکر بپاشید و کلوچهها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.
یادآوری
نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه همراه با این کلوچههای نارگیلـی مـیتواند عصرانه دلپذیری برای افراد خانواده و دوستانتان باشد.
بیشتر بخوانید:
کلوچه ایتالیایی
کلوچه های ترد فندق و مربا
ویژگیها و ارزش غذایی کلوچه