کلوچه توت فرنگی و پرتقال
مهدیه ولینژاد
مواد لازم
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر یکدوم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
خامة صبحانه 125 گرم (یک دوم پیمانه)
شکر 100 گرم
آب پرتقال 250 میلیلیتر ( ۱ پیمانه)
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد کرده ۸ عدد
روش تهیه کلوچه توت فرنگی و پرتقال
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
تخممرغها و خامه را در کاسه مناسبی بریزید، شکر را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه آب پرتقال و آرد را افزوده و مخلوط کنید.
سپس پوست پرتقال و توت فرنگی را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.
حالا تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری آن را چرب کنید.
اکنون هر بار قدری از مایة فراهم کرده را در تابه بریزید و همینکه یک طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا دو طرفش برشته و طلائی رنگ شود.
اینک کلوچهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: