Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:29

20
آذر
کلوچه توت فرنگی و پرتقال

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. تخم‌مرغ‌ها و خامه را در کاسه مناسبی بریزید، شکر را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه آب پرتقال و آرد را افزوده و مخلوط کنید.

کلوچه توت فرنگی و پرتقال

 

مهدیه ولی‌نژاد

مواد لازم 

آرد                                  ۳۵۰ گرم

بیکینگ پودر                        یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ                            ۲ عدد

خامة صبحانه                      125 گرم (یک دوم پیمانه)

شکر                                 100 گرم

آب پرتقال                           250 میلی‌لیتر ( ۱ پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده         ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی خرد کرده            ۸ عدد

روش تهیه کلوچه توت فرنگی و پرتقال

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

تخم‌مرغ‌ها و خامه را در کاسه مناسبی بریزید، شکر را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه آب پرتقال و آرد را افزوده و مخلوط کنید.

سپس پوست پرتقال و توت فرنگی را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.

حالا تابه نچسبی را  روی حرارت ملایم  بگذارید و قدری آن را چرب کنید.

اکنون هر بار قدری از مایة فراهم کرده را در تابه بریزید و همینکه یک طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا دو طرفش برشته و طلائی رنگ شود.

اینک کلوچه‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کلوچه خرمایی

کلوچه‌های نارگیلی

کلوچه ایتالیایی

کلوچه های ترد فندق و مربا

ویژگی‌ها و ارزش غذایی کلوچه

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، آموزش پخت کلوچه، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کلوچه خانگی، کلوچه توت فرنگی و پرتقال، کلوچه پرتقال تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فیلم روز
تصویر روز