Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:04

31
مرداد
طرز تهیه اسکمو آلبالویی

طرز تهیه اسکمو آلبالویی

اسکمو آلبالویی یکی از انواع بستنی یخی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکمو آلبالویی با ما همراه باشید.

برترین‌ها: اسکمو آلبالویی یکی از انواع بستنی یخی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکمو آلبالویی با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه اسکمو آلبالویی؛ خوشمزه و با طعم بی‌نظیر

بیشتر بخوانید:

ترشک انار + طرز تهیه

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

آلبالو    ۲ پیمانه

آلو    ۱ پیمانه

آب    ½ پیمانه

گلپر    ½ قاشق چایخوری

نمک    به مقدار کافی

بیشتر بخوانید:

7فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر

مربای توت سیاه + طرز تهیه

 

 

 

طرز تهیه اسکمو آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه اسکمو آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار آلبالو و آلوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم. حالا پوست آلوها را جدا کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه آلبالوها درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب را به همراه نمک و گلپر به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آلبالوها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند تا کاملا پخته و نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا آلبالوها را با پشت قاشق به صورتی که تکه های آلبالو کاملا له نشوند، له می کنیم. در ادامه درون قالب پاپسیکل چوب بستنی گذاشته و مایه اسکمو را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون فریزر می گذاریم.

مرحله چهارم

در صورت نبود قالب و چوب بستنی، مایه اسکمو را درون لیوان های فلزی ریخته و به مدت ۵ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود. در نهایت اسکمو را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

برچسب ها: بستنی، دسر، آلبالو، ترشک، اسکمو، طرز تهیه اسکمو، اسکمو آلبالویی تعداد بازديد: 278 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز