اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و با استفاده از آن یک “شربت گل محمدی” خوشمزه و گوارا در خانه درست کرد.
بیشتر بخوانید:
شربت گل محمدی + طرز تهیه
مواد لازم:
شکر................۲ کیلو
آب..............۲ لیتر
جوهرلیمو...............نوک ق چ
بیشتر بخوانید:
روش های جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی
طرز تهیه:
گلبرگها رو از گلها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید.
گلبرگها رو داخل قابلمهای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید.
تا آب جوش روی گلبرگها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه.
بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید، چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه.
حالا شکر رو به آب گلها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید من رنگ خوراکی اضافه کردم.
منبع: سفره هفت رنگ