Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:30

26
خرداد
طرز تهیه شربت گل محمدی

طرز تهیه شربت گل محمدی

در گزارش زیر طرز تهیه شربت گل محمدی را آموزش می‌دهیم.

اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و با استفاده از آن یک “شربت گل محمدی” خوشمزه و گوارا در خانه درست کرد.

 

 

 

طرز تهیه شربت گل محمدی

 

 

بیشتر بخوانید:

شربت گل محمدی + طرز تهیه

مواد لازم:

شکر................۲ کیلو

آب..............۲ لیتر

جوهرلیمو...............نوک ق چ

 

بیشتر بخوانید:

روش های جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی

 

 

طرز تهیه:

گلبرگ‌ها رو از گل‌ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید.

گلبرگ‌ها رو داخل قابلمه‌ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید.

تا آب جوش روی گلبرگ‌ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه.

بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ‌ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید، چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه.

حالا شکر رو به آب گل‌ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم.

رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید من رنگ خوراکی اضافه کردم.

منبع: سفره هفت رنگ

برچسب ها: شربت، شربت گل محمدی، طرز تهیه شربت گل محمدی تعداد بازديد: 487 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز