انار ترش | 4 عدد |
نبات شاخه ای | 2-3 شاخه |
رب انار در صورت تمایل | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشک انار:
ابتدا انارها را دانه کنید و آن ها را با گوشتکوب مقداری بکوبید تا آب دانه های انار دربیاید. سپس آن را به یک قابلمه کوچکتر منتقل کنید و آن را روی حرارت بگذارید. برای اینکه انار ترشتان قابل خوردن باشد و همین طور سردی انار برایتان ایجاد دل درد نکند. از نبات استفاده کنید با حرارت ملایم اجازه بدهید نبات ذوب شود و انار هم قوام بیاید. اگر طعم انار و زعفران را دوست دارید از آن استفاده کنید. اگر دوست نداشتید از نبات ساده استفاده کنید.
بعد بچشید اگر ترشی آن قابل خوردن بود که هیچی در غیر این صورت مجددا کمی نبات به آن اضافه کنید.
این بستگی به ذائقه ی شما دارد که ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. فقط زیادی آن را شیرین نکنید. زیرا زمانی که غلیظ تر می شود طعم شیرینی آن بیشتر خودش را نشان می دهد.
هراز گاهی آن را هم بزنید و مرتب چک کنید که هر زمان به غلظت مورد نیازتان رسید آن را از روی حرارت بردارید. زمان پخت به میزان حرارت و نوع قابلمه شما بستگی دارد.
نکاتی برای تهیه ترشک انار:
• تمام این مراحل باید با حرارت خیلی ملایم بپزید اگر زیاد باشد زمان پخت کمتر می شود اما از کیفیت کار شما کم می کند.
• برای خوشرنگ شدن ترشک انار می توانید از رب انار یا آلبالو یا رنگ های خوراکی استفاده کنید.
منبع : بیتوته