مواد لازم
تخم مرغ........................ 3 عدد
شکر ریز................... 100 گرم
وانیل مایع...................... نصف قاشق مرباخوری
ماست ......................125 گرم(نصف پیمانه)
روغن مایع ....................یکدوم قاشق چایخوری
شکر قهوای روشن یا تیره.......................60 گرم
بادام پودر شده ........................90 گرم
آرد...................... 140 گرم
بیکینگپودر..........................2 قاشق مرباخوری
نمک.......................اندکی
بیشتر بخوانید:
مینی کاپ کیک نوتلا
مینیکیکهای شیر عسلی
مینیکیک هویج و کرم پنیر
روشتهیه
8 عدد قالب مینیلوف به ابعاد تقریبا 5.5 در 11 را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا با کاغذ چیندار مخصوص کیک بپوشانید و کنار بگذارید.
تخممرغها را با شکرها و وانیل با همزن دستی یا برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. ماست و روغن را به تدریج اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید. در این مرحله آرد، بیکینگپودر و نمک الکشده و بادام پودر شده را افزوده و با هم مخلوط کنید. مایه کیک را بین قالبها تقسیم کنید به صورتی که دوسوم هر قالب پر شود، قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجهی سانتیگراد یا 175 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که وسط لوفها پخته شود بپزید. بعد از پخت 10 دقیقه در قالب خنک کرده و بعد از قالب بیرون آورده و روی توری سیمی به صورت کامل خنک کنید. سپس به طور دلخواه تزیین کنید.
بیشتربخوانید:
مینی کیک های بادام و پسته
نكته:
در صورتی که از وانیل خالص استفاده میکنید مقدار آن را یکچهارم قاشق چایخوری در نظر بگیرید.