Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:52

19
فروردین
نکات طلایی برای تهیه زولبیا خانگی خوشمزه

نکات طلایی برای تهیه زولبیا خانگی خوشمزه

در زولبیا یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در ماه رمضان طرفداران زیادی پیدا می‌کند. شما به راحتی می‌توانید زولبیا را در خانه درست کنید. در این مطلب قصد داریم نکاتی برای تهیه زولبیای خانگی ذکر کنیم. با ما همراه باشید.

فوت و فن تهیه زولبیا و علت پف نکردن زولبیا چیست؟

فوت و فن‌های تهیه زولبیا موضوع مورد بحث ماست. ساخت زولبیا قلق‌های خاص و منحصر به فرد خودش را دارد و باید در اندازه گیری مواد زولبیا دقیق باشید.

زولبیا و بامیه و گوش فیل از انواع شیرینی‌های پرطرفدار هستند که در ماه مبارک رمضان می‌توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.

سرخ کردن زولبیا با روغن جامد موجب سفت شدن و پف نکردن زولبیا می‌شود.
اگر شعله گاز زیاد باشد موجب می‌شود که زولبیا‌ها پف نکنند و بسوزند.
اگر روغن به خوبی داغ نشده باشد و مواد زولبیا را داخل آن بیندازید، باعث می‌شود که زولبیا‌ها به خوبی پف نکنند.
مواد به کار رفته برای تهیه زولبیا نباید به صورت تقریبی اندازه گیری شود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زولبیای خانگی مخصوص ماه رمضان

 

 


راهکار‌هایی برای پف کردن زولبیا

راه حل‌هایی برای پف کردن زولبیا وجود دارد که عبارتند از:

برای سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید، زیرا روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می‌شود.
زیر شعله گاز را برای سرخ کردن زولبیا‌ها را در حالت کم و ملایم قرار دهید تا زولبیا‌ها به خوبی پف کرده و نسوزند.
روغنی که برای سرخ کردن زولبیا‌ها بکار می‌برید باید حسابی داغ باشد تا به محض ریختن مواد در آن زولبیا‌ها پف کنند.
مواد لازم برای تهیه زولبیا باید به طور دقیق اندازه گیری شود.

اگر همه‌ی موارد بالا را بکار بردید و باز هم زولبیای شما پف نکرد می‌توانید از مقداری بکینگ پودر برای پف کردن زولبیا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه زولبیا خانگی

طرزتهیه گوش فیل خانگی

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

 

 

ترفند‌های تهیه زولبیا خانگی

برای تهیه زولبیا، بعد از اینکه مواد را آماده کردید به دو روش می‌توانید زولبیا درست کنید:

روش اول: مایه را داخل قیف مخصوص ریخته و در یک ظرفی که روغن را حسابی داغ کردیم حلقه زولبیا را قرار می‌دهیم و دایره‌هایی که همدیگر را قطع کنند می‌کشیم (مثل نقاشی).

موقع انتقال قیف برای اینکه مایه از ته قیف بیرون نریزد، می‌توانیم از چوبه‌ای مخصوص این کار استفاده کنیم و آن را داخل روزنه قیف فشار بدهیم تا در مواقعی که نیاز نداریم مایه از قیف بیرون نریزد. همچنین از این چوب‌ها برای هم زدن مایه نیز استفاده می‌شود.

و، اما در قنادی‌ها چه کار می‌کنند؟ در قنادی‌ها، این حلقه‌ها در تعداد زیاد و گاهی به هم چسبیده هستند. مواد را داخل قیف بزرگی ریخته و شکل‌های دایره‌ای را ایجاد می‌کنند.

یا این که ماشین‌هایی مخصوص این کار وجود دارد که روی دستگاه مخزنی برای مایه در نظر گرفته اند و به صورت خودکار این دایره‌ها توسط دستگاه ایجاد می‌شود و داخل روغن غوطه ور می‌شود.

روش دوم: قیف یک بار مصرف را به قطر تقریبی ۷ میلی متر برش بدهید. در صورتی که سوراخ قیف فلزی مخصوص زولبیا هم کوچک بود با میخ یا پیچ آن را به اندازه تقریبی ۷ میلی متر باز کنید.

بعد مایه را داخل آن ریخته و در روغن داغ اشکال دایره‌ای درست کنید. سعی کنید در درست کردن دایره‌ها سرعت عمل داشته باشید. در اول ممکن است کمی سخت باشد، ولی به مرور یاد می‌گیرید.

اجازه دهید یک طرف زولبیا کمی طلایی شود بعد برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

بعد به همان صورت که داغ هست داخل شربت بار ولرم میندازیم و ترجیحاً با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا غوطه‌ور شود. بعد موقعی که زولبیا شفاف شد از داخل شربت در می‌آوریم. معمولاً بیشتر از ۵-۳ دقیقه طول نمی‌کشد.

یکی از فوت و فن‌های تهیه زولبیا این است که بهتر است در شربت بار زولبیا از گلوکز استفاده شود.

زولبیا را سریع داخل شربت بار بندازید وگرنه شهد به خورد زولبیا نمی‌رود. شربت اگه رقیق باشد زولبیا خمیر می‌شود و اگر خیلی غلیظ باشد شهد داخل زولبیا کمتر نفوذ می‌کند. پس اگر دیدید زولبیا حالت شفاف ندارد یا اینکه بعضی جا‌های آن مات است؛ یکی از دلایل مهمش به خاطر نفوذ نکردن شهد (به دلیل غلظت زیاد) داخل زولبیا است.

بهتر است شربت بار به طور کامل تهیه شود تا زولبیا داخل آن غوطه ور شود. زیر شعله‌ای که زولبیا سرخ می‌شود بین کم و ملایم است تا در عین حال که زولبیا سریع بالا می‌آید باعث نشود که زولبیا سریع بسوزد.

هر ۳-۲ تا زولبیا را که درست کردید حتماً مواد را مخلوط کنید.

در پایان بعد از این که زولبیا‌ها خنک شدند آن‌ها را در درون ظرف مناسبی قرار می‌دهید می‌توانید روی زولبیا‌ها را با کمک پودر نارگیل و پودر پسته به زیبایی تزیین کنید.

امیدواریم از نکات تهیه زولبیا نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

برچسب ها: ماه رمضان، زولبیا، زولبیا بامیه، طرز تهیه زولبیا تعداد بازديد: 379 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز