Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:14

16
اردیبهشت
طرز تهیه زولبیا خانگی

طرز تهیه زولبیا خانگی

در این مطلب سعی داریم آسان ترین روش تهیه زولبیا خوش طعم و عطر را به شما همراهان عزیز آموزش دهیم.

  مواد لازم برای زولبیا :

نشاسته   1 لیوان سرخالی معادل 120 گرم
ماست غلیظ پر چرب 5 درصد  نصف لیوان معادل 120 گرم
 گلاب 1 قاشق غذاخوری 
 زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری معادل 20 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه زولبیا :

نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه می کنیم و با همزن به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه می کنیم.

 بعد از همزدن مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه می دهیم به مدت 3 تا 4 ساعت استراحت کند.

 قبل از زدن زولبیا شیره را آماده می کنیم به این صورت که 1 لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و 2 قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه می کنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمی زنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را که شکر چسبیده پاک می کنیم.

 شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش می کنیم.

حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم می زنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس می ریزیم.

 داخل یک قابلمه کوچک به اندازه 2 سانتیمتر روغن ریخته و صبر می کنیم تا روغن داغ داغ شود بعد از مواد زولبیا به صورت دایره ایی و تو در تو داخل روغن داغ می ریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. (البته به سلیقه خود سرخ کنید) و بعد داخل شربت می اندازیم. که به مدت 10 تا 15 ثانیه داخل شربت باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف می چینیم.

 نکته:

شربت زولبیا برعکس  شربت بامیه باید گرم باشد.

 

بیشتر بخوانید:

خاگینه مغزدار تبریزی + طرز تهیه

کیک صبحانه تابه ای، یک کیک آسان با طعمی متفاوت

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی خانگی، طرز تهیه زولبیا و بامیه تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز