Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 28 فروردین 1400 - 21:56

14
اسفند
طرز تهیه باقلوای گردو

طرز تهیه باقلوای گردو

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع باقلوای گردو را به شما آموزش دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی ، امروز قصد داریم دستور تهیه باقلوای گردو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۴ نفر

تخم‌مرغ................ ۱ عدد


ماست............ ۳۰ گرم (۲ قاشق سوپ‌خوری)

شیر.......... ۲ قاشق سوپ‌خوری

نشاسته................. ۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر.............. ۵۰ گرم

گردوی پودر شده.............. ۱۵۰ گرم

پودر هل................ ۱ قاشق چای‌خوری

خمیر یوفکا................ ۱۴ عدد

کره آب کرده .................۲۰۰ گرم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

باقلوا سنتی را حرفه ای درست کنید

تارتلت باقلوا

 

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر.............. ۴۰۰ گرم

آب............... ۲۰۰ میلی‌لیتر

گلاب.............. ۶۰ میلی‌لیتر

جوهر لیمو.............. یک‌هشتم قاشق چای‌خوری


 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه ۲۰ × ۲۰ سانتیمتر چرب کنید و روی ۲ ورق از خمیر‌ها کره بمالید.

سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.

حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چین‌خورده درآید.

اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.

همه ورقه‌های خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.

اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

همین‌که باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، باقلوا، باقلوا گردویی تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز