Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:55

25
خرداد
طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

در این مطلب طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی را به شما آموزش می دهیم.برای تهیه باقلوا زعفرانی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

برای تهیه باقلوا زعفرانی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم :

تخم مرغ.................. ۴ عدد

آرد.................. ۲ لیوان

بکینگ پودر.................. ۱ قاشق مرباخوری

شکر..................... ۲ لیوان و نیم

آب............... ۱ لیوان و نیم

زعفران غلیظ دم کرده.................. ۲ قاشق غذاخوری

ماست............ ۱ لیوان

گلاب.............. نصف لیوان

پودر هل................. ۱ قاشق مرباخوری

هل.................. ۱ عدد

روغن مایع................... ۱ لیوان

 

بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

 

کیک باقلوا در ایران، ترکیه و کشور‌های عربی تهیه می‌گردد. این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر است.

طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه

کیک کاکائویی با روکش مخملی + طرز تهیه

 

طرز تهیه شربت روی کیک:

ابتدا شربت را آماده می‌کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران و هل را افزوده و می‌گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد... شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می‌دهیم خنک شود.

روش پخت کیک:

روغن و شکر را با هم مخلوط و ده دقیقه با همزن می‌زنیم.

یکی از تخم مرغ‌ها را افزوده و دو دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم.

تخم مرغ دوم و مجدد دو دقیقه، همین کار را برای دو تخم مرغ دیگر تکرار می‌کنیم.

ماست و هل را با هم به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار الک می‌کنیم.

آرد را در سه مرحله به بقیه مواد می‌افزاییم، با لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. تمام گلوله‌های آرد را باز کرده و مخلوط را یکدست می‌کنیم.

کف سینی مستطیل به ابعاد ۲۵*۳۵ را چرب کرده و کاغذ روغنی می‌اندازیم.

مایه کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه می‌گذاریم.

چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود، بعد از پخت اجازه می‌دهیم کیک کامل سرد شود.

کیک را روی سینی برمی گردانیم، کاغذ روغنی را جدا می‌کنیم، مجدد به قالب برمی گردانیم.

با چاقو روی کیک را برش می‌دهیم.

شربت سرد شده را روی کیک می‌ریزیم.

دو ساعت به کیک زمان می‌دهیم تا شربت به خورد کیک برود.

روی کیک را با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید.

منبع: کیک یار

برچسب ها: کیک، باقلوا تعداد بازديد: 841 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز