Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 اردیبهشت 1400 - 01:55

2
تیر
باقلوا سنتی را حرفه ای درست کنید

باقلوا سنتی را حرفه ای درست کنید

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی باقلوا که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

باقلوای سنتی شیرینی معروف و خوشمزه‌ای است که نه تنها در ایران بلکه در کشور‌های دیگر البته به شکل‌های دیگر موجود می‌باشد. در ادامه دستورالعمل تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

 

مواد باقلوا:

تخم مرغ -۱۲ عدد

آرد - ۵ لیوان (حدود یک کیلو ونیم)

پودر قند - ۵۰۰ گرم

روغن جامد حیوانی - ۵۰۰ گرم

مغز گردو- ۲۵۰ گرم

هل ساییده - ۳۰ گرم

بکینگ پودر- ۱۵ گرم

خلال پسته - ۵۰ گرم

مواد رویه باقلوا

زرده تخم مرغ - ۲ عدد

ماست تازه شیرین - ۶۰ گرم

زعفران حل شده در آب (مایع) - ۱۰ گرم

مواد شربت باقلوا

شکر- یک کیلوگرم

آب - نیم لیتر (۲لیوان)

گلاب - یک چهارم لیتر (یک لیوان)

زعفران حل شده درآب جوش - یک چهارم لیتر (یک لیوان)

جوهر لیمو- ۱۰گرم

 

طرز تهیه:

تعداد ۱۰ زرده و ۲ سفیده، پودر قند الک شده و روغن جامد آب کرده را با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ شود. در همین حال آرد و بکینگ پودر را الک و هل را هم اضافه می‌کنیم. سپس مواد خشک و گردوی بلغور شده را به تدریج به کرم اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نسبتا سفت به دست آید. بعد روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانده و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط قرار می‌دهیم. حال سینی را چرب و خمیر را در آن پهن می‌کنیم. سپس با قاشق یا هر وسیله‌ای که دوست دارید روی خمیر را صاف کنید. مواد رویه را از نیم ساعت قبل آماده می‌کنیم تا زعفران خوب رنگ بدهد. این مواد را باهم مخلوط می‌کنیم و روی خمیر می‌ریزیم.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم می‌کنیم و سینی باقلوا را در فر قرار می‌دهیم. وقتی باقلوا برشته شد به شکل لوزی برش می‌دهیم. اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. حال شربت داغ را روی آن می‌ریزیم. خلال پسته را روی باقلوا‌ها می‌پاشیم و به مدت ۸تا۱۰ ساعت در فرخاموش قرار می‌دهیم.

 

روش تهیه شربت باقلوا:

شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس جوهر لیمو، زعفران دم کرده و گلاب را اضافه می‌کنیم. پس از ۵ دقیقه جوشیدن غلیظ می‌شود. مدت نگهداری باقلوا در محیط ۱۰ روز و در ظرف مخصوص در دار در فریزر ۶ماه است.

 

منبع: روزنامه خراسان

بیشتر بخوانید:

دونات مغزدار با شکلات صبحانه ؛ یک پونچیک خوشمزه

کیک روغن زیتون ؛ یک کیک لطیف و پرخاصیت

10نکته ای که شما را تبدیل به یک قناد حرفه ای می کند!

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، زعفران، باقلوا، شیرینی سنتی تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز