Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 05:11

13
شهریور
طرز تهیه مربای انجیر؛ حتما امتحان کنید

طرز تهیه مربای انجیر؛ حتما امتحان کنید

حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

ایرنا زندگی: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مواد اولیه:

انجیر: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۰۰ گرم

آب: ۱ لیوان

وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری

 

 بیشتر بخوانید:

مربای توت سیاه + طرز تهیه

مربای گل گاو زبان + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

 

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر

 

 

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.

۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

برچسب ها: خواص انجیر، انجیر، مربا، شیرینی و دسر، مربا انجیر، طرز تهیه مربا انجیر، مارمالاد انجیر تعداد بازديد: 447 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز