افسانه ظروفی :
مواد لازم براي 10-12 نفر
آرد .............300 گرم
شكر ريز............ 240 گرم
بيكينگپودر........... 2 قاشق چايخوري
ماست ميوهاي ............360 ميليليتر
تخممرغ.......... 4 عدد
روغن ذرت ............80 ميليليتر (يكسوم پيمانه)
ژلهي ميوه يك بستهي............. 100 گرمي
خامهي فرم گرفته .............250 گرم
بیشتر بخوانید:
کیک بستنی
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالب 22×32 سانتيمتري را چرب نمائيد. آنگاه آرد را در كاسهي مناسبي الك كنيد و شكر، بيكينگپودر، ماست، تخممرغها، روغن و ژله را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا مايهي صاف و يكدستي به دست آيد. سپس آن را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 40-45 دقيقه، در فر بپزيد. حالا كيك را روي پنجرهي سيمي خنك كنيد و خامهي فرم گرفته را رويش بماليد. اكنون در صورت دلخواه روي كيك را با ميوه بيارائيد و به اندازهي مورد نظر ببريد. اينك كيك را براي پذيرائي در ظرف مناسب و زيبائي بگذاريد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
چیز کیک انبه و آلورا
چیز کیک سیب کاراملی
چیز کیک لیموناد
یادآوری
ميتوانيد از ژله و ماست توتفرنگي براي تهيهي اين كيك استفاده كنيد و يا ميوهي ديگري را به جاي آن مصرف نمائيد. ولي دقت داشته باشيد كه نوع ژله و ماست از يك ميوه باشد!