افسانه ظروفی :
مواد لازم 10-12 نفر
کرة نرم شده........... 125 گرم
شکر دانهریز.......... 180 گرم
اسانس وانیل............ 1 قاشق چایخوری
تخممرغ.............. 2 عدد
آرد.......... 250 گرم
پودر کاکائو................ 2 قاشق سوپخوری
نمک................... یکچهارم قاشق چایخوری
ماست پاستوریزه............... 250 میلیلیتر کم چرب
رنگ قرمز خوراکی ............1 قاشق سوپخوری
سرکة سفید..............2 قاشق چایخوری
بیکینگ سودا ..............1 قاشق چایخوری
بستنی وانیلی............ 2 لیتر
مربای آلبالو و برگ نعنا..............برای تزئین
بیشتر بخوانید:
کیک بستنی تمشک
کیک بستنی
روشتهیه :
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را به اندازة 30×40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را همراه با ماست به طور یک در میان درون مایة فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. حالا رنگ را بیفزائید و سرکه و بیکینگسودا را با هم مخلوط سازید و به مایة کیک اضافه کنید. اکنون مایة به دست آمده را در سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را از وسط دو قسمت کنید و یکی از آنها را در سینی مناسبی که هم اندازة کیک باشد، قرار دهید. اینک روی کیک را با بستنی وانیلی بپوشانید و کیک بعدی را رویش بگذارید و قدری فشار دهید تا دو لایة کیک به بستنی بچسبند. آنگاه روی آن را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید. هنگام مصرف، کیک بستنی را به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. در صورت دلخواه روی کیک بستنی را با مربای آلبالو و برگ نعنا بیارائید.