مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8-10 نفر
بیسکویت ساده آسیاب کرده ۳۰۰ گرم
کره آبکرده ۱۲۵ گرم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۱۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده کرده ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده کرده ۲ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۳۰ گرم (حدود 2 قاشق سوپخوری)
رنگ ژلهای سبز ۲ قطره
رنگ ژلهای زرد ۲ قطره
مواد لازم رویه
لیموناد ۲۵۰ میلی لیتر (1 پیمانه)
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه چیز کیک لیموناد
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب تارت به اندازه 10×34 (بهتر است دیواره قالب از کف جدا باشد) بریزید و فشرده کنید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس مایه میانی را روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.
حالا مایه رویه (گلیز) را روی چیزکیک بریزید و دسر را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
روش تهیه مایه رویه Glaze
نوشیدنی و ژلاتین را در کاسه مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
همینکه قدری خنک شد، مصرف نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: