مواد لازم برای کیک اسفنجی
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته کیک انار شب یلدا
یک لیوان خامه شانتی
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
برای شهد کیک انار شب یلدا
شکر : یک پیمانه
آب : نصف پیمانه
پوست پرتقال : دو تکه
برای تزیین کیک انار شب یلدا
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا می زنیم تا پف کند .
سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده می پاشیم و همزن هم کار می کند تا فرم بگیرد .
زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم می زنیم تا مخلوط شوند.
اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد می ریزیم .
حالا با لیسک مواد را زیر و رو می کنیم .
کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده می گذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را می جوشانیم تا غلیظ و معطر شود .
می توایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید .
کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد می ریزیم و با برس می مالیم .
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار می گذاریم .
سپس وسط کیک را با خامه می پوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش می پاشیم .
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش می زنیم و بعد یک تکه را برمی داریم و کنار می گذاریم .
به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک قرار می دهیم .
با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین می کنیم .