یکی از محبوبترین دسرهای هر مهمانی ژله است. مخصوصا اگر در آن از میوه استفاده شود و اصلاحا ژله ویترینی باشد. انار یکی از بهترین و زیباترین میوههای مناسب برای استفاده در ژله ویترینی است، زیرا دانههای آن در داخل ژله مانند یاقوت میدرخشد و طعم ملس بینظیری به آن میبخشد. ژله ویترینی انار، دسر بسیار مناسبی برای شام شب یلدا به شمار میرود، زیرا تم شب یلدا را با دانههای انار خود حفظ میکند. اگر دوست دارید با مواد اولیه و طرز تهیه ژله ویترینی انار آشنا شوید، با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای ژله ویترینی انار خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه این ژله ویترینی در داخل جدول زیر برای شما شرح داده شده است. این مقدار بسته به اندازه و تعداد قالبهای شما قابل تغییر است و شما با حفظ تناسب مواد با یکدیگر این مقدار را میتوانید کم یا زیاد کنید.
مواد لازم | |
ژله آلوئهورا | یک بسته |
ژله انار | یک بسته |
بستنی وانیلی | نصف پیمانه |
دانههای انار | به مقدار لازم |
چند نکته:
- بستنی وانیلی را میتوانید با خامه یا ماست جایگزین کنید.
- سعی کنید از دانههای انار درشت و خوشرنگ استفاده کنید.
طرز تهیه ژله ویترینی انار شب یلدا
طرز تهیه این ژله ویترینی مانند دیگر ژلههاست و تنها کافی است مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:
- پودر ژله آلوئهورا را در ظرفی مناسب بریزید و با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید.
- با استفاده از همزن دستی یا یک چنگال، آب جوش و پودر را هم بزنید تا پودر ژله حل شود.
- به نیمی از محلول ژله، نصف پیمانه آب سرد اضافه کنید.
- دانههای انار را در ته قالب ژله بریزید تا به طور کامل پر شود.
- ژله آلوئهورا را در داخل قالب بریزید، به طوری که تا یک سانتیمتر بالاتر از دانههای انار برسد.
- قالب را در یخچال قرار دهید تا سطح آن خود را کمی بگیرید.
- در این حین به بقیه محلول ژله آلوئهورا، نصف پیمانه بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- پس از گذشت چند دقیقه و بسته شدن سطح ژله، بقیه ژله آلوئهورا به همراه بستنی را به آرامی به قالب اضافه کنید.
- قالب را در داخل یخچال قرار دهید تا سطح جدید ژله بسته شود و برای ریختن لایه جدید آماده گردد.
- ژله انار را با استفاده از یک پیمانه آب جوش حل کنید، سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه نمایید.
- ژله انار را به آرامی به قالب اضافه کنید و قالب را به داخل یخچال برگردانید تا برای چند ساعت استراحت کند و به طور کامل خود را بگیرد.
ژله ویترینی انار شما آماده است. آن را از قالب بیرون بیاورید و با پاستیل انار و دانههای انار تزیین کنید.
چند نکته:
- در صورت تمایل میتوانید ژله انار را حذف و آن را با ژله آلوئهورا جایگزین کرده و کار را همانند مراحل شماره ۴ و ۵ انجام دهید.
- ترتیب لایهها و رنگبندی ژله ویترینی کاری سلیقهای است. با این حال پیشنهاد میکنیم، لایههای حاوی بستنی را یک در میان قرار دهید تا نمای بیشتری داشته باشد.
- ضخامت هر لایه بسته به حوصله، وقت و سلیقه شما قابل تغییر است.
- برای آسان بیرون آمدن ژله از قالب خود میتوانید لبه آن را با استفاده از کارد از قالب جدا کرده و ته قالب را برای چند ثانیه در آب ولرم قرار دهید.
- در صورتی که تا به حال ژله ویترینی درست نکردهاید، توصیه میکنیم چند روز قبل از مهمانی، آن را به صورت تمرینی درست کنید تا تجربه کافی به دست آورید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه ژله ویترنی انار را به شما آموزش دادیم. این ژله یکی از بهترین گزینهها برای ضیافتهای مناسبتی فصل پاییز و زمستان به شمار میرود.