Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:31

18
آذر
پاستیل انار؛ یک خوراکی سالم یلدایی

پاستیل انار؛ یک خوراکی سالم یلدایی

پاستیل انار را اکثر کودکان و حتی بزرگسالان دوست دارند، به خصوص اگر خانگی و سالم باشد. طرز تهیه پاستیل انار خیلی سخت و زمان‌بر نیست و به دلیل داشتن ژلاتین برای درد مفاصل نیز مفید است.

طولانی‌ترین شب سال یا همان شب یلدا، یکی از بهترین بهانه‌ها برای دورهمی‌های خانوادگی است که در آن خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه سرو می‌شود. از آن جایی که اکثر کودکان و جوانان در این شب از خوراکی‌های ترش و ملس استقبال می‌کنند، شما می‌توانید با تهیه خوراکی‌های سالم و خوشمزه خانگی مهمانان خود را شگفت‌زده کنید. پاستیل انار یکی از بهترین و پرطرفدارترین  خوراکی های شب یلدا است که به علت داشتن انار در مواد اولیه خود، تم یلدایی را حفظ خواهد کرد. پس اگر تمایل دارید با مواد اولیه و طرز تهیه این خوراکی خوشمزه آشنا شوید، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل انار خانگی

مواد اولیه این پاستیل همانند دیگر پاستیل‌های خانگی است و برای شما در جدول زیر درج شده است. لازم به ذکر است که شما می‌توانید با حفظ نسبت مواد به یکدیگر، مقدار آن را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم
آب انار  دو پیمانه سرخالی
شکر دانه ریز یک پیمانه
گلوکز مایع یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین یک دوم پیمانه
رنگ خوراکی قرمز (در صورت تمایل)
 به مقدار لازم

 

چند نکته:

  • منظور از پیمانه، لیوان دسته‌دار فرانسوی است.
  • گلوکز مایع و پودر ژلاتین در مغازه‌های قنادی موجود است.

 

طرز تهیه پاستیل انار خانگی

شاید فکر کنید که تهیه این پاستیل وقت زیادی از شما خواهد گرفت اما خوشبختانه درست کردن آن به زمان زیادی نیاز نخواهد داشت. همچنین شما می‌توانید آن را از چند روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه دارید. در ادامه مراحل درست کردن این پاستیل خوشمزه برای شما شرح داده شده است:

  1. ابتدا در قابلمه‌‌ای کوچک و نچسب، شکر و پودر ژلاتین را با یک دیگر مخلوط کرده، سپس گلوکز مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
  2. آب انار را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا به طور کامل در آب انار حل شوند و مایع یکدست و روشنی به دست آید.
  4. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی زمان بدهید تا دمای آن پایین آید و ولرم شود.
  5. در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی قرمز بریزید تا خوش‌رنگ‌تر شود.
  6.  قالب‌های پاستیل خود را آماده کرده و کمی آب سرد در داخل آنها بمالید.
  7. مواد را در داخل قالب بریزید و آنها را برای چند ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را ببندد.

پاستیل شما آماده است شما می‌توانید بعد از بیرون آوردن از قالب آن را در مقداری شکر بغلطانید.

 

پاستیل انار شکری

 

چند نکته:

  • شما می‌توانید این پاستیل را در قالب‌های انار درست کنید تا شکل و شمایل یلدایی بیشتری به خود بگیرد.
  • این پاستیل مزه ترش و شیرینی خواهد داشت و رنگ خوراکی تنها ظاهر آن را زیباتر خواهد کرد و به همین علت شما می‌توانید رنگ خوراکی را از مراحل تهیه پاستیل حذف کنید.
  • در صورتی که قالب مخصوص پاستیل ندارید می‌توانید آن را در قالبی چهارگوش ریخته و پس از خارج شدن از یخچال با یک چاقوی مرطوب آن را به مکعب یا اشکال دیگر برش بزنید.
  • جهت تزیین پاستیل انار می‌توانید از انار و شکر کمک بگیرید.
  • می‌توانید از پاستیل انار برای تزیین ژله‌های شب یلدا استفاده کنید.

 

طرز تهیه پاستیل انار

 

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه پاستیل انار، یک خوراکی خوشمزه یلدایی را به شما آموزش دادیم. یکی دیگر از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار شب یلدا «آب انار بستنی» است.

برچسب ها: پاستیل، پاستیل خانگی، پاستیل انار، طرز تهیه پاستیل انار تعداد بازديد: 700 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز