Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 05:36

16
آذر
مسقطی انار ؛ شیرینی مخصوص شب یلدا

مسقطی انار ؛ شیرینی مخصوص شب یلدا

نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.

مواد لازم برای مسقطی انار :

 شکر 400 گرم 
 نشاسته 8 قاشق غذاخوری 
 گلاب  100 میلی لیتر
 آب انار 4 لیوان 
کره 40 گرم
دانه انار به مقدار لازم

 

طرز تهیه مسقطی انار :

نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

 مقدارشکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه انواع ژله هندوانه‌ای مخصوص شب یلدا

فرنی و ژله انار ویژه شب یلدا + طرز تهیه

پارفه انار؛ یک دسر شیک و خوشمزه یلدایی + طرز تهیه

پاناکوتای انار ؛یک دسر یلدایی + طرز تهیه

برچسب ها: تزئینات شب یلدا، مسقطی، مسقطی انار، طرز تهیه مسقطی انار تعداد بازديد: 470 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز