آرزو گنجی
مواد لازم
شیر 150 میلیلیتر (حدود دو سوم پیمانه)
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری
شکلات تلخ آبکرده 250 گرم
خامه صبحانه 300 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه موس بلژیکی
شیر و پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
آنگاه شکلات، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید.
سپس موس را در قالب مناسب دسر به گنجایش 500 میلیلیتر بریزید و دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
كیك موس كره بادامزمینی و شكلات
موس انبه و نارگیل
موس كاپوچينو (در فنجانهای شكلاتی)
موس انار با كيك اسفنجی
موس شكلات
موس توتفرنگی با ميوه
موس لطيف زغالاخته
موس انبه