Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 09:15

4
آبان
موس بلژیکی

موس بلژیکی

شیر و پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه شکلات، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید. سپس موس را در قالب مناسب دسر به گنجایش 500 میلی‌لیتر بریزید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم 

شیر                                               150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

پودر ژلاتین                                       1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری

شکلات تلخ آبکرده                             250 گرم

خامه صبحانه                                   300 گرم

وانیلین                                           یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه موس بلژیکی

شیر و پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

آن‌گاه شکلات، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید.

سپس موس را در قالب مناسب دسر به گنجایش 500 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

كیك موس كره بادام‌زمینی و شكلات

موس انبه و نارگیل

موس كاپوچينو (در فنجان‌های شكلاتی)

موس انار با كيك اسفنجی

موس شكلات

موس توت‌فرنگی با ميوه

موس لطيف زغال‌اخته

موس انبه

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، موس بلژیکی، دستور تهیه موس بلژیکی، دستور تهیه موس تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این موس چیست؟

فیلم روز
تصویر روز