Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:48

25
بهمن
موس شكلات

موس شكلات

روش تهيه موس شكلات

سعید بابارحیمی؛ مدرس سازمان صدا و سیما در رشته شیرینی‌پزی

 

 

 

مــواد لازم موس شكلات

زرده تخم مرغ                         2 عدد

شكر                                    200 گرم

شیر                                    1 لیتر

خامه فرم گرفته                     300 گرم

پودر ژلاتین                           1 قاشق سوپخوری

آب سرد                             یك چهارم پیمانه

شكلات سیاه خردكرده          300گرم

نسكافه                             1 قاشق سوپخوری

روش تهيه موس شكلات

زرده تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در بیاید. شیر را بجوشانید و خامه را به آن اضافه كنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش (بن‌ماری) حل و به شیر اضافه كنید.

سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شكر را به شیر بیفزایید. اكنون شكلات را كه روی حرارت بخار آب جوش (بن‌ماری) ذوب كرده‌اید، همراه نسكافه به آن اضافه كنید و هم بزنید تا یكدست شود.

سپس در لیوان بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با خامه و دانه‌های قهوه تزئین كنید.

 

برچسب ها: موس شكلات، روش تهيه موس شكلات، آموزش موس شكلات، مواد لازم موس، آشپزي با شكلات تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز