سعید بابارحیمی؛ مدرس سازمان صدا و سیما در رشته شیرینیپزی
مــواد لازم موس شكلات
زرده تخم مرغ 2 عدد
شكر 200 گرم
شیر 1 لیتر
خامه فرم گرفته 300 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یك چهارم پیمانه
شكلات سیاه خردكرده 300گرم
نسكافه 1 قاشق سوپخوری
روش تهيه موس شكلات
زرده تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در بیاید. شیر را بجوشانید و خامه را به آن اضافه كنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش (بنماری) حل و به شیر اضافه كنید.
سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شكر را به شیر بیفزایید. اكنون شكلات را كه روی حرارت بخار آب جوش (بنماری) ذوب كردهاید، همراه نسكافه به آن اضافه كنید و هم بزنید تا یكدست شود.
سپس در لیوان بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با خامه و دانههای قهوه تزئین كنید.