افسانه ظروفی
مواد لازم برای 20 قالب كوچك یكنفره
یا قالب كمربندی به قطر 25 سانتیمتر
گردوی برشته و خنكشده 100 گرم
بیسكویت شكلاتی كرمدار 180 گرم
شكر قهوهای روشن 50 گرم
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
كره آبكرده و خنك شده 75 گرم
مواد لازم برای تهیه موس بادامزمینی
خامه شیرینكرده 370 گرم
پنیر خامهای (ماسكارپونه) 250 گرم
كره بادام زمینی (ساده) 250 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس فاج
شكلات تلخ یا شیری 120 گرم
خامه ساده 100 گرم
كورن سیروپ یا گلوكز 2 قاشق چایخوری
روش تهیه كیك موس كره بادامزمینی و شكلات
گردو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تاگردو خرد شود ولی بیش از حد آن را آسیاب نكنید تا خردههای گردو هنگام میل كردن، احساس شود. آنگاه بیسكویت را قدری خرد كنید و همراه با شكر قهوهای و دارچین، به گردو بیفزائید و دوباره دستگاه را چند ثانیه روشن كنید تا بیسكویت نیز خرد شود.
سپس همچنان كه دستگاه روشن است، كره را به مواد بیفزائید و بعد از چند ثانیه دستگاه را خاموش كنید. حالا این مخلوط را در قالبهای كوچك یا در قالب كمربندی بریزید و خوب بفشارید و در یخچال بگذارید. اكنون موس بادام زمینی را فراهم كنید و آن را روی بیسكویت، در قالب بریزید و بعد سس فاج را روی موس بریزید. كیك موس بادام زمینی را یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. اینك آن را از قالب خارج كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه موس بادام زمینی: خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را كنار بگذارید. آنگاه پنیر خامهای، كره بادامزمینی و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا خامه فرمگرفته را به آن بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید.
روش تهیه سس فاج: شكلات را خرد كنید و در كاسه گودی بریزید. آنگاه خامه و كورن سیروپ را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری گرم شوند و بعد آن را روی شكلات بریزید. سپس 2 دقیقه صبر كنید تا سس به همان حال بماند. حالا آن را مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. همینكه سس خنك شد، آن را مصرف كنید.
یادآوری1: چنانچه بخواهید این دسر را در اندازههای كوچك و به تعداد مهمانانتان فراهم كنید، بهترین قالب، قالبهای مونوپورشن (mono- portion) است. همچنین میتوانید از رینگهای كوچك به قطر 5 سانتیمتر نیز استفاده كنید.
یادآوری2: كره بادام زمینی در دو نوع ساده و كرانچی به فروش میرسد كه در نوع كرانچی، قدری بادام زمینی خردكرده نیز با كره بادام زمینی مخلوط شده است. ولی نوع ساده آن كاملاً صاف و یكدست است كه در این دسر مورد نظر میباشد.