مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 6- 8 نفر
انبه خرد كرده 750 گرم
شیر نارگیل 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر 3 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب سرد 2 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته 250 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
روش تهیه موس انبه و نارگیل
6 قاشق سوپخوری از انبه را كنار بگذارید و باقیمانده آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً پوره شود. آنگاه نیمی از آن را كنار بگذارید و باقیماندهاش را با شیر نارگیل، شكر، پوست لیمو و آبلیمو مخلوط كنید. حال پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مخلوط فراهم كرده بیفزائید.
سپس خامه و پودر نارگیل را هم اضافه كنید. اكنون 6 لیوان مناسب و زیبا بردارید و قدری پوره انبه داخلشان بریزید. سپس اندكی از موس فراهم كرده رویشان بریزید و دوباره با پوره انبه بپوشانید.
به همین ترتیب لیوانها را از موس و پوره انبه پر كنید و لیوانها را 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا موس كاملاً ببندد. اینك موس را برای پذیرائی با خامه فرم گرفته، نارگیل تازه و انبه خرد كرده بیارائید.