مهدیه ولینژاد
مواد لازم
کره 50 گرم
آرد 225 گرم
شکر دانه ریز 100 گرم
بادام پوست گرفته (بو داده و خرد کرده) 100 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 2 عدد
روش تهیه بیسکاتی بادام
کره را آب کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه آرد را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر و بادام را به آن بیفزائید.
سپس کره، وانیل و تخممرغها را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط تخممرغ را درون مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر را وزن کنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمائید.
آنگاه هر یک از خمیرها را به شکل استوانه درآورید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید.
اینک بیسکاتیها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
سپس سینی را از فر درآورید و همینکه بیسکاتیها قدری خنک شدند، آنها را به عرض تقریبی یکونیم سانتیمتر به صورت اریب برش دهید و دوباره به سینی شیرینیپزی منتقل کنید.
حالا بیسکاتیها را 10 دقیقه دیگر در فر بپزیدو بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.
اکنون بیسکاتی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
* بیسکاتیها در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداریست.
* بیسکاتی نوعی کوکی بادامی ایتالیائیست که دارای بافت ترد و شکنندهای میباشد.
معمولا بیسکاتی را در نوشیدنی فرو میبرند و همراه با نوشیدنی میل میکنند.
بیسکاتی به معنای (دو بار پخت میباشد).
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: