Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:34

4
آبان
بیسکاتی بادام (Biscotti ایتالیایی)

بیسکاتی بادام (Biscotti ایتالیایی)

کره را آب کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه آرد را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر و بادام را به آن بیفزائید. سپس کره، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم

کره                                                       50 گرم

آرد                                                        225 گرم

شکر دانه ریز                                           100 گرم

بادام پوست گرفته (بو داده و خرد کرده)         100 گرم

وانیلین                                                   یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده                                        2 عدد

روش‌ تهیه بیسکاتی بادام

کره را آب کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه آرد را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر و بادام را به آن بیفزائید.

سپس کره، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغ را درون مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر را وزن کنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمائید.

آن‌گاه هر یک از خمیرها را به شکل استوانه درآورید و در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید.

اینک بیسکاتی‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

سپس سینی را از فر درآورید و همینکه بیسکاتی‌ها قدری خنک شدند، آنها را به عرض تقریبی یک‌ونیم سانتیمتر به صورت اریب برش دهید و دوباره به سینی شیرینی‌پزی منتقل کنید.

حالا بیسکاتی‌ها را 10 دقیقه دیگر در فر بپزیدو بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

اکنون بیسکاتی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

* بیسکاتی‌ها در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداریست.

* بیسکاتی نوعی کوکی بادامی ایتالیائیست که دارای بافت ترد و شکننده‌ای می‌باشد.

معمولا بیسکاتی را در نوشیدنی فرو می‌برند و همراه با نوشیدنی‌ میل می‌کنند.

بیسکاتی به معنای (دو بار پخت می‌باشد).

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی پای هلو

کوکی آناناس

کوکی کیک هویج

کوکی فانتزی

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی پنیری نرم

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، بیسکاتی بادام، روش تهیه بیسکاتی بادام، بیسکاتی تعداد بازديد: 439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز