مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 8 نفر
بیسکویت شکلاتی کرمدار آسیاب کرده ۱۳۰ گرم
کره آبکرده ۶۵ گرم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای ۱۳۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۶۵ گرم
تخممرغ ۲ عدد کوچک
مواد لازم رویه
سس کارامل ۱۰۰گرم
پودر نارگیل ۱۲۰ گرم
شکلات تلخ آبکرده ۵۰ گرم
روش تهیه
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید و فشرده سازید.
آنگاه مایه میانی را رویش بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس بگذارید چیزکیک اندکی خنک شود و بعد 1 قاشق سوپخوری از سس کارامل را رویش بریزید.
حالا پودر نارگیل را 3-4 دقیقه تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
اکنون باقیمانده سس کارامل را با نارگیل مخلوط کنید و آن را روی چیزکیک بریزید و دستکم 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک چیزکیک را با شکلات بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه وانیل و خامه را به آن بیفزائید و بعد تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: