Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:47

13
شهریور
چیزکیک یخچالی اورئو

چیزکیک یخچالی اورئو

یک‌چهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در 4 فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یک‌دوم پیمانه بریزید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 4 نفر 

بیسکویت خرد کرده ۲۰۰ گرم

کره آبکرده ۹۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۴۰ گرم

پودر شکر ۱۶۰ گرم

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

خامه فرم‌گرفته ۴۸۰ گرم

کرم گاناش ۲۵۰ گرم 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

شکلات تلخ ۱۵۰ گرم 

روش‌ تهیه چیزکیک یخچالی اورئو

یک‌چهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در 4 فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یک‌دوم پیمانه بریزید.

آن‌گاه تا آماده شدن مواد میانی آنها را در یخچال بگذارید.

سپس پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

وانیل و نیمی از خامه فرم گرفته را بیفزایید و نصف این مایه را در فنجان‌ها روی بیسکویت‌ بریزید.

حالا دسر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

حالا روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و بعد باقیمانده مایه پنیری را بیفزائید.

اکنون دوباره دسر را  به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک چیزکیک را با خامه، باقیمانده بیسکویت خرد کرده و بیسکویت اورئو بیارائید و دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. 

روش تهیه گاناش شکلاتی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

سپس شکلات را به آن بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

برانیز چیز کیک

چیزکیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک شکلات و توت‌فرنگی

چیزکیک رولی دارچینی

چیزکیک لبو

چیزکیک هلو

دلیل ترک خوردن چیز کیک

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، چیزکیک یخچالی اورئو، دستور تهیه چیزکیک یخچالی، طرز تهیه چیزکیک، گاناش شکلاتی، گاناش تعداد بازديد: 482 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیزکیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز