آرزو مقدم
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
آرد نول (آرد سبک قنادی) ۳۵۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
کره سرد خرد کرده ۱۰۰ گرم
ماست شیرین و پر چرب ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
هلوی خرد کرده ۴۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
آب ۱۱۰ میلی لیتر (حدود یکدوم پیمانه سر خالی)
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
روش تهیه شورت کیک هلو
آرد، شکر و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه ماست، زرده تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد بپاشید.
سپس مایه فراهم کرده کیک را با فاصله از یکدیگر، با اسکوپ بستنی و یا قاشق غذاخوری روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 - 220 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه روی کیکها طلائی رنگ شد، آنها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اکنون کیکها را از وسط برش دهید و بینشان خامه و مایه میانی هلو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه میانی
هلو، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا هلو بپزد و آبش کشیده شود.
آنگاه آب لیمو را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید هلو خنک شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: