Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:57

24
شهریور
موس کیک آلبالو و گیلاس

موس کیک آلبالو و گیلاس

قالب سلیکونی دسر را به گنجایش تقریبی 1 لیتر در نظر بگیرید و نان رولت را به اندازه‌ کف قالب برش دهید (2 برش نیاز دارید). آن‌گاه پودر ژلاتین را روی مخلوط آب لیمو و آب بپاشید و بگذارید به حالت اسفنجی در آید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

نان رولت                                 1 عدد به اندازه‌ 30×40 سانتیمتر

پودر ژلاتین                               6 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه                          2 قاشق سوپخوری

آب                                         60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه صبحانه                           250 گرم

شکر                                      200 گرم

ماست پاستوریزه                      250 گرم

وانیلین                                    یک‌چهارم قاشق چایخوری

پوره صاف کرده آلبالو و گیلاس      250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 روش تهیه موس کیک آلبالو و گیلاس

قالب سلیکونی دسر را به گنجایش تقریبی 1 لیتر در نظر بگیرید و نان رولت را به اندازه‌ کف قالب برش دهید (2 برش نیاز دارید).

آن‌گاه پودر ژلاتین را روی مخلوط آب لیمو و آب بپاشید و بگذارید به حالت اسفنجی در آید.

سپس آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد ماست و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

اکنون محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و پوره آلبالو و گیلاس را به یک قسمت اضافه نمائید.

اینک مایه سفیدرنگ را در قالب بریزید و برشی از نان رولت رویش بگذارید.

سپس مایه صورتی رنگ را در قالب روی نان رولت بریزید و آن را با برش دیگری از رولت بپوشانید.

حالا قالب را یک شب در فریزر بگذارید تا موس کیک کاملا ببندد و سفت شود.

اکنون موس کیک را از قالب جدا کنید  و آن را روی صفحه مناسبی قرار دهید.

آن‌گاه روی موس را به کمک دستگاه ایر براش (air brush) و رنگ مجاز خوراکی رنگ‌آمیزی کنید و بعد موس کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

حالا موس کیک را در یخچال قرار دهید تا به آرامی از حالت یخ زدگی در آید و آماده مصرف شود.

یادآوری: برای روش تهیه نان رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

كیك موس كره بادام‌زمینی و شكلات

موس انبه و نارگیل

موس كاپوچينو (در فنجان‌های شكلاتی)

موس انار با كيك اسفنجی

موس شكلات

موس توت‌فرنگی با ميوه

موس لطيف زغال‌اخته

موس انبه

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، موس کیک، موس کیک آلبالو و گیلاس، دستور تهیه موس کیک آلبالو و گیلاس، طرز تهیه موس کیک تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز