آشپزباشی - آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 10 نفر
پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
انبه پوره کرده ۱۵۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
خامه فرم گرفته ۱۲۵ گرم
انبه خرد کرده 1 عدد
روش تهیه موس انبه
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
آنگاه پوره انبه را همراه با شکر و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید.
سپس محلول ژلاتین را افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا نیمی از مایه فراهم کرده را داخل قالب سلیکونی مورد نظر بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا اندکی ببندد.
سپس انبه خرد کرده را روی موس بریزید و بعد باقیمانده موس انبه را بیفزائید و حالا قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.
اکنون برای جدا کردن دسر از قالب، بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر اقدام کنید و دسر را قبل از مصرف در یخچال قرار دهید و اطرافش را با انبه خردکرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: