Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:48

9
مرداد
فاج شکلاتی با کره بادام زمینی

فاج شکلاتی با کره بادام زمینی

قالب مربع 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید به گونه‌ایکه سلفون از اطراف لبه‌های قالب بلندتر باشد. آن‌گاه کره بادام زمینی، کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای حدود 80 تکه 

کره بادام زمینی                      500 گرم

کره                                      425 گرم

پودر شکر                              500 گرم

شکلات تلخ                           175 گرم

کره                                      55 گرم

روش تهیه فاج شکلاتی با کره بادام زمینی

قالب مربع 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید به گونه‌ایکه سلفون از اطراف لبه‌های قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه کره بادام زمینی، کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.

سپس دوسوم از این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

در این میان، شکلات تلخ و کره (55 گرم) را در کاسه دیگری بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

حالا باقیمانده مایه کره بادام زمینی را به شکلات آبکرده بیفزائید و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.

اکنون مایه شکلاتی را روی مایه کره بادام زمینی، در قالب بریزید و آن را دست‌کم 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک فاج را از قالب جدا کنید و به مربع‌های دو و نیم سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتر بخوانید:

چیز كیك فاج كاپوچینو

فاج كره بادام زمینی

فاج پسته

فاج نعنا

منظور از فاج چیست؟

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دستور تهیه فاج، فاج با کره بادام زمینی، فاج شکلاتی، فاج شکلاتی با کره بادام زمینی، روش تهیه فاج تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز