مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای حدود 80 تکه
کره بادام زمینی 500 گرم
کره 425 گرم
پودر شکر 500 گرم
شکلات تلخ 175 گرم
کره 55 گرم
روش تهیه فاج شکلاتی با کره بادام زمینی
قالب مربع 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید به گونهایکه سلفون از اطراف لبههای قالب بلندتر باشد.
آنگاه کره بادام زمینی، کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.
سپس دوسوم از این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
در این میان، شکلات تلخ و کره (55 گرم) را در کاسه دیگری بریزید و به روش بنماری آب کنید.
حالا باقیمانده مایه کره بادام زمینی را به شکلات آبکرده بیفزائید و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.
اکنون مایه شکلاتی را روی مایه کره بادام زمینی، در قالب بریزید و آن را دستکم 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک فاج را از قالب جدا کنید و به مربعهای دو و نیم سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتر بخوانید:
چیز كیك فاج كاپوچینو
فاج كره بادام زمینی
فاج پسته
فاج نعنا
منظور از فاج چیست؟