افسانه ظروفی
مواد لازم
شير عسلی يك قوطی 400 گرمی
شكر 150 گرم
گلوكز 2 قاشق سوپخوری
كره 125 گرم
رنگ سبز به ميزان لازم
اسانس نعنا 1 قاشق چايخوری
شكلات سفيد خردكرده 180 گرم
شكلات سياه آبكرده 50 گرم
آبنبات نعنائی برای تزئين به ميزان لازم
روش تهيه
قالب مربعی به ضلع 20 سانتيمتر را چرب كنيد و كف و ديواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانيد به گونهای كه كاغذ از دو طرف لبه قالب حدود 5سانتيمتر، بلندتر باشد. آن گاه شير عسلی، شكر، گلوكز و كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخيمی داشته باشد، بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد.
اين مايه را پيوسته هم بزنيد تا شكر حل شود. پس از 10 دقيقه، رنگ و اسانس را به آن بيفزائيد و حرارت را قدری افزايش دهيد. سپس به مدت تقريبی 8 دقيقه، مايه را پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود و از اطراف ظرف جدا گردد. حالا ظرف را از روی حرارت برداريد و شكلات را درون آن بريزيد و مخلوط كنيد.
اينك مايه را در قالب بريزيد و بعد از نيم ساعت كه فاج خنك شد، رويش را بپوشانيد و به مدت حداقل 6 ساعت در يخچال نگهداريد تا كاملاً ببندد. اكنون فاج را از قالب در آوريد و با برشگر ستارهاي شكل قالب بزنيد. قدری شكلات سياه آبكرده در مركز هر يك بريزيد و با آبنبات نعنائی خردكرده فاج را بيارائيد. حال فاج را در ظرف دردار و زيبائی بچينيد.