سحر سامانی
مواد لازم حدود 12 عدد
كورن سیروپ یا گلوكز 3 قاشق سوپخوری
شكر 1 پیمانه (180 گرم)
شكر قهوهای روشن 2 قاشق سوپخوری
شیر 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
بیكینگسودا 1 پینچ
نمك یكدوم قاشق چایخوری
كره سرد 50گرم
كره بادام زمینی 6 قاشق سوپخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
مارمالاد تمشك 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه فاج كره بادام زمینی
قالب مربع 16 سانتیمتری را با كره چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه كورن سیروپ، هر دو شكر، شیر، بیكینگسودا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. گاهی آن را هم بزنید تا به دمای 118 درجه سانتیگراد برسد.
– چنانچه دماسنج در دسترستان نبود، مایه را حدود 12-15 دقیقه بجوشانید- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید، كره، كره بادامزمینی و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا فاج را درون قالب بریزید و قالب را در محیط خشك و خنك نگه دارید. قبل از اینكه فاج كاملاًخنك شود، با برشگر گل به قطر 4 سانتیمتر گلهائی از آن درآورید و بگذارید كاملا خنك شود. اكنون روی فاج را با مارمالاد تمشك بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: این فاج را میتوانید در ظرف دربسته، بیشتر از یك هفته نگه دارید.